DV Boslust heeft nieuw onderkomen

Benoeming commissielid Ruimte
13 april 2023
ALV op unieke locatie
25 juni 2023
Benoeming commissielid Ruimte
13 april 2023
ALV op unieke locatie
25 juni 2023

Vanmiddag werd het nieuwe onderkomen van Dartsvereniging Boslust officieel geopend door wethouder Sander van Nieuwenhuizen van de gemeente Putten.

Met het gooien van 3 pijltjes op ballonnen die op het dartbord hingen werd de nieuwe lokatie bij lunchrestaurant M-joy Lunch/Borrel/Wine/Diner ‘meer dan genieten’ officieel geopend.

Na een welkomswoord vanuit dv Boslust door Albert Zwart en Martin van de Kolk vanuit  M-Joy heette de wethouder iedereen van harte welkom en noemde hij het sociale belang van het bestaan van sportverenigingen en het doel er van.

Gelukkig heeft de vereniging een nieuwe plek gevonden bij M-Joy om hun sport uit te kunnen oefenen.

De vereniging was eerst bij tennisvereniging Matchpoint gehuisvest en nadat op deze plek nieuwbouw was gepland moest de vereniging op zoek naar een andere plek.

De nieuwe lokatie destijds werdt gevonden in de horeca gelegenheid van Boslust. Hier hebben de darters de afgelopen jaren naar hartelust hun pijltjes kunnen gooien.

Vanwege een functieverandering van de horecagelegenheid van Boslust moest de vereniging een aantal maanden geleden opnieuw op zoek naar een nieuwe lokatie, deze is gelukkig nu gevonden bij M-Joy.

We wensen de leden van de vereniging en Martin van M-Joy veel succesvolle jaren toe en hopen op een lange mooie samenwerking.