Algemene leden vergadering 3 februari

Afscheid Klaas van der Werf
18 november 2015
Karin Kubiak en Ellis van Dam beëdigd
11 maart 2016
Afscheid Klaas van der Werf
18 november 2015
Karin Kubiak en Ellis van Dam beëdigd
11 maart 2016

Woensdag 3 februari jl. is tijdens de algemene ledenvergadering Corry van Dompseler als erelid verkozen. Sinds de oprichting van Gemeentebelangen (1982) is zij actief geweest. Naast het vervullen van verschillende bestuursfuncties heeft ze ook als raadslid zich ingezet voor de belangen van onze inwoners. Vorig jaar nam Corry afscheid als bestuurslid en sindsdien blijft zich inzetten voor Gemeentebelangen.

Onze bestuursvoorzitter Eddy van den Hoorn bedankte Marc Mabelis voor al zijn inzet. Marc nam eerder afscheid als commissielid en nu ook als bestuurslid. Drukke werkzaamheden waren de reden om voortijdig afscheid te moeten nemen. Zijn opvolger is Ellis van Dam die tijdens de vergadering unaniem werd verkozen. Klaas van der Werf nam ook afscheid, na ruim 26 jaar politiek actief in Putten te zijn geweest neemt hij als raadslid in maart afscheid. Hij blikte terug op hoogte- en dieptepunten en vertelde verschillende anekdotes die we nooit zullen vergeten.

Klaas wordt als raadslid opgevolgd door Karin Kubiak. Zij is geen onbekende in de Puttense politiek. Jarenlang was ze raadslid maar keerde spijtig genoeg na de laatste verkiezingen niet terug in de gemeenteraad. Er is besloten om Ellis van Dam voor te dragen als commissielid. Daarmee is de fractie van Gemeentebelangen weer volledig op sterkte.