Gemeentebelangen is klaar voor de verkiezingen

Algemene Ledenvergadering
8 september 2021
Gemeentebelangen Putten: Ieder mens telt!’
1 oktober 2021
Algemene Ledenvergadering
8 september 2021
Gemeentebelangen Putten: Ieder mens telt!’
1 oktober 2021

Gemeentebelangen Putten heeft als eerste politieke partij de kieslijst klaar voor de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022.

Gemeentebelangen Putten staat al klaar voor de gemeenteraadsverkiezingen!

Tijdens de Algemene ledenvergadering hebben de leden unaniem en met applaus ingestemd met een lijst van ruim dertig enthousiaste Puttenaren, die graag vanuit Gemeentebelangen hun steentje aan Putten willen bijdragen. Daarnaast is ook het nieuwe bestuur gekozen. De op deze avond tot bestuursvoorzitter verkozen Albert Zwart geeft daarover aan: “Ik vind het fantastisch dat wij zo snel en ook zo veel mensen bij elkaar hebben weten te brengen op de lijst voor de komende raadsverkiezingen. Hiermee staat Gemeentebelangen Putten startklaar voor de gemeenteraadsverkiezingen.”

Al met al is het ook een heel gemengde groep met mensen geworden die op de lijst staan voor de partij. De ook op deze ledenvergadering gekozen lijsttrekker Robin Hoogendijk geeft aan: “Als je naar onze lijst kijkt kun je zien dat Gemeentebelangen een brede ‘volkspartij’ is, een partij waar elke Puttenaar zich bij thuis kan voelen en meetelt. Of je nu werkt als kroegeigenaar, sportschoolhouder, arts, jong of oud bent, het maakt niet uit. Bij Gemeentebelangen vinden wij elkaar en werken wij samen aan hoe we ons dorp, voor ons en onze ouders en kinderen mooi, veilig en leefbaar houden. Wij zijn trots op ons dorp en wij zetten ons in om in betaalbaar huis te kunnen wonen, te kunnen sporten, werken, recreëren en een avondje uit te gaan.”

Kijkend naar de lijst zien we ook veel nieuwe leden op de lijst terug, die zich samen met de bestaande leden, fractie en bestuur willen inzetten. Zo staan zowel de huidige raadsleden Robin Hoogendijk (fractievoorzitter), Ellis van Dam en Henk Koornneef, als twee nieuwe gezichten Sander van Nieuwenhuizen en Rogier Lange in de top 5 van de lijst klaar om als raadslid aan de slag te gaan. Kortom, Gemeentebelangen laat aan de ene kant continuïteit zien, maar ook vernieuwing en verjonging van de groep die opkomt voor de Puttense belangen. Met het nieuw gekozen bestuur en het vaststellen van de lijst heeft de partij al vroeg de zaak op orde voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Het verkiezingsprogramma gaat binnenkort naar de drukker, klaar om met de inwoners van Putten te delen.